Görüş Bildir

İpek Açar Kayahan'ın mirasından Beste'ye metelik koklatmıyor!

Nisan ayında yıllarca mücadele ettiği yumuşak doku kanserine yenilen Kayahan’ın ardından mirası ile ilgili tartışma başladı.Usta sanatçı Kayahan’ın ilk evliliğinden olan kızı Beste açar Haravon ‘Babam komadayken bile en yakınların hesabından para kaçırıyordu’ dedi.

İpek Açar Kayahan'ın mirasından Beste'ye metelik koklatmıyor!

Babasının ölümünden 10 gün önce Kayahan-İpek Açar ortak hesabında 894 bin lira bulunduğunu kaydeden Beste, bu miktarın kendisine 207 bin olarak bildirildiğini, hesaptan çekilen miktarın 687 bin lira olduğunu öne sürdü. Beste, avukat aracılığıyla mahkemeye verdiği dilekçesinde, "babasının vefatından hemen sonra eşi İpek Açar'ın miras işlemlerinin takibi ve intikali için büyük bir ısrar ve aceleyle son derece kapsamlı bir vekaletname istediğini, ancak acısının taze olması nedeniyle vekaletname hazırlayamadığını" belirtti.

KOMA HALİNDE BİLE PARA PEŞİNDEYDİ

Babasının rahatsızlığı nedeniyle 20 Mart 2015'te uyutulmaya başlandığını kaydeden Beste Açar Haravon, 20 Mart 2015 günü hesaptan 445 bin TL'nin yıllardır babasının yanında çalışan ve banka hesap işlerini takip eden Zülfikar U. tarafından çekildiğini iddia etti. Beste Açar, 'Babam koma halinde yaşam savaşı verirken en yakınları hesaplarından para kaçırma organizasyonuna girmiştir' dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi