Beyaz Show bu hafta (29 Mayıs) kıpır kıpır – Konukları kim?

Beyaz Show bu hafta konukları kim diye merak edenlerin merakı giderildi. Cuma akşamlarının en komik programı Beyaz Show bu hafta da yine kahkaha tufanı estireceğe benziyor. Her hafta sürpriz konuklarıyla izleyenlerini ekran başına kilitlemekte usta olan talk show programı Beyaz Show bu hafta konukları kim sorusu da yanıt buldu. İşte ayrıntılar…

Beyaz Show bu hafta (29 Mayıs) kıpır kıpır – Konukları kim?

EMRE ATEŞ

Kanal D’nin fenomen talk show programı Beyaz Show bu hafta da kıpır kıpır geliyor. Beyaz Show bu hafta konukları kim sorusunun da cevabı belli ayrıca… Beyazıt Öztürk’ün sunumu ile ekranlara gelen Beyaz Show 29 Mayıs Cuma akşamı (bu akşam) müthiş konuklarıyla saat 23:15’te Kanal D’de!

BEYAZ SHOW 29 MAYIS KONUKLARI

O Ses Türkiye’den çıkıp Türkiye’de bir numaralı pop müziği şarkıcısı olan İrem Derici, Sezen Aksu’nun oğlu besteci ve şarkıcı “Anasına bak oğlunu al” diye nitelendirilen Mithat Can Özer, güzelliği kadar oyunculuğuyla da bir numara olan oyuncu Tuvana Türkay, Eda Özülkü ve Metin Özülkü çifti bu Hafta "Beyaz Show"da! Beyaz Show 29 Mayıs Cuma akşamı saat 23:15'de Kanal D'de!

BEYAZ SHOW 29 MAYIS FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz