Beyaz Show’da Mithat Can Özer rüzgarı esti!

Dün akşam Kanal D ekranlarından evlerimize konuk olan ve Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’da Mithat Can Özer rüzgarı esti. Mithat Can Özer canlı performansıyla göz doldurdu. Bu arada hemen hatırlatalım. Mithat Can Özer, Sezen Aksu’nun oğlu.

Beyaz Show’da Mithat Can Özer rüzgarı esti!

Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer dün akşam Beyaz Show’daydı. Canlı performansla söylediği şarkılarla izleyiciler keyifli anlar yaşatan Mithat Can özer tüm bilinmeyenleri de samimiyetiyle Beyaz’a anlattı.

Mithat Can Özer özellikle söylediği “İnşallah” isimli şarkıyla gönülleri bir kez daha kazandı. Peki besteci, ses sanatçısı, söz yazarı Mithat Can Özer kimdir?

MİTHAT CAN ÖZER KİMDİR?

1981 yılında İstanbul’da dünyaya açtı gözlerini Mithat Can Özer. Besteci, Ses sanatçısı, şarkı sözü yazarı… Minik serçe lakaplı Sezen Aksu ve iş adamı Sinan Özer’in oğludur. Bir süre Bilgi Üniversitesi’nde eğitim görmüş. Annesi Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri’nde albümünde söz ve müziği Mithat Can Özer’e ait “Tören” şarkısına da yer vermişti. Mithat Can Özer ile Sezen Aksu “Yeni ve Yeni Kalanlar” teklisinin aynı ismi taşıyan şarkısının söz ve müziğini de birlikte yazmıştır.

MİTHAT CAN ÖZER CANLI PERFORMANS İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz