Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal dudak dudağa! Bu da mı gol değil

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın evleneceklerini daha önce de duyurmuştuk. Ancak ikili her fırsatta birlikteliklerini inkâr edip, böyle bir şeyin olmadığı görüşünü belirtiyorlardı. Bu kez yaşanan olay magazincilere ‘Bu da mı gol değil’ dedirtti. Çünkü yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Londra’da dudak dudağa aşkın doruklarındayken objektiflere takıldı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal dudak dudağa! Bu da mı gol değil

5 aydır yaşadıkları aşklarını her defasında inkar edip kabullenmeyen güzel oyuncu Sinem Kobal ile yakışıklı oyuncu ve gençlerin sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu, sonunda objektiflere kanıtlayıcı bir şekilde takıldı. Daha önce Londra'da tatilde oldukları duyurulan ikili burada dudak dudağa objektiflere yakalandı.

Magazin aleminde inkar edilen bir aşk daha kanıtlanmış oldu böylelikle... Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, aylardır beraberliklerini inkar ediyordu. Bu sürede defalarca aynı yerlerde objektiflere takılan çiftin kaçışı artık son buldu. Geçtiğimiz gün yakın dostları Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ile Londra'ya tatile giden Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, burada romantik anlar yaşadı ve objektiflere yakalandılar.

Takvim

Kaynak: Diyarbakır Söz