Çağatay Ulusoy Özge Ertöz'ü yalanladı: Tamamen uydurma!

Yeni sezonda Kösem Sultan dizisinde oynayacak olan ve Delibal adlı sinema filmi için hazırlık yapan yakışıklı ve beyefendi oyuncu Çağatay Ulusoy’un Özge Ertöz ile aşk yaşadığı iddiaları gerçeği yansıtmıyormuş. Çağatay Ulusoy magazincilere açıldı ve dedi ki “Voleybolcu Özge Ertöz ile çıkan haberler tamamen yalandır”

Çağatay Ulusoy Özge Ertöz'ü yalanladı: Tamamen uydurma!

Medcezir'in final yapması sonrası "Delibal" isimli aşk filminde oynamaya hazırlanan ve yeni sezonda Kösem Sultan dizisinde de yer alacağı konuşulan yakışıklı ve beyefendi oyuncu Çağatay Ulusoy, hakkında çıkan aşk iddialarına tepki gösterdi ve yalanladı. Ali Bilgin'in yöneteceği romantik komedi türündeki filminde aşk yaşayacağı Leyla Lidya Tuğutlu'yla Cihangir'de 2. kez buluşan Ulusoy'un adı voleybolcu Özge Ertöz'la aşk iddiasıyla da anılmıştı.

"KESİN AŞK YAŞARLAR" DENİLMİŞTİ AMA!

Haklarında "Kesin aşk yaşarlar" iddiası ortaya atılan Tuğutlu'yla beraber görüntü vermemek için ayrı ayrı dışarı çıkan Ulusoy, gazetecileri görünce içini döktü. Aşk iddiasına kızan Ulusoy, "Voleybolcu Özge Ertöz ile çıkan haberler tamamen yalandır. Özge ile aramda kesinlikle birşey yoktur ve uydurmadır" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz