Cannes’te Muhteşem Yüzyıl Kösem rüzgârı esti!

Tim’s Production’ın yapımını, Timur Savcı’nın yapımcılığını üstlendiği, Beren Saat, Ekin Koç, Hülya Avşar, Anastasia Thsilimpou’nun başrollerini oynadığı Muhteşem Yüzyıl-Kösem Sultan Cannes’da fırtına gibi esti.

Cannes’te Muhteşem Yüzyıl Kösem rüzgârı esti!

Belediye tarafından koruma altına alınan ve sadece özel organizasyonlar için açılan Villa Domergue isimli tarihi şatoda düzenlenen partiye 1200 kişi katılmak istemesine rağmen sadece 650 davetli içeri alındı. Şatoda Leonardo Di Caprio da her yıl özel partiler veriyor.

EKİN KOÇ GECENİN GÖZDESİ OLDU

Partiye katılan her davetliye kapıda Kösem kutularında özel kolyeler dağıtıldı. Saat 22.00’de başlayan partide Brezilyalı bir ekip popüler şarkılara kemanıyla eşlik etti. Almanya ve Rusya’dan gelen bir ekip sahne aldı. Geceye Hülya Avşar, Ekin Koç, Beren Saat ve Anastasia Thsilimpou 23.15’de Muhteşem Yüzyıl’ın jenerik müziği eşliğinde geldiler. Hülya Avşar Timur Savcı’yla salona giriş yaptı. Hülya Avşar ve Beren Saat arasındaki yakınlık gözlerden kaçmadı. İkili yabancı hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdiler. Geceden ilk ayrılan kişi yarım saat sonunda Hülya Avşar oldu. Beren Saat yaklaşık bir saat fotoğraf çektirdikten sonra partiden ayrıldı. Ekin Koç gecenin en çok fotoğraf çektiren oyuncusu oldu. Neredeyse partiye katılan tüm kadınların ilgi odağıydı.

DİZİ ÖZEL BİR ODADA GÖSTERİME SUNULDU

Muhteşem Yüzyıl-Kösem Sultan MIPCOM’da daha yayına girmeden 80 ülke tarafından rezerve edildi. Fuarda VIP alıcılar için özel bir odada dizinin 35 dakikalık gösterimi yapıldı. Dizinin yurt dışı pazarlamasını yapan Global Agency CEO’su İzzet Pinto, “Bu yıl MIPCOM’da Türkiye’nin onur konuğu olması büyük bir avantajdı. Türk dizileri çok daha fazla öne çıktı. Kösem’e inanılmaz yoğun bir ilgi vardı. İlk defa yayınlanmamış bir dizi için İtalya, İspanya, Almanya ve Fransa’dan talep gördük. Timur Savcı iyi ki bu işi bana verdi” dedi. Gecede en çok dikkatimi çeken ise oyuncular arasındaki uyumdu. Bir işte oyuncular anlaşırsa başarı şansı artar. Kasım ayında başlayacak dizinin yolu dünyaya açıldı, umarım Türkiye’de de reytingde karşılığını bulur.

Kaynak: Vatan

Kaynak: Diyarbakır Söz