Görüş Bildir

Çapkın Sinan Akçıl!

Sinan Akçıl ile ilgili bomba iddialar her geçen gün artıyor. Beyaz TV’nin yayımladığı Söylemessem Olmaz programına konuk olan Ayşe Akın, açtı ağzını yumdu gözünü…

Çapkın Sinan Akçıl!

Sinan Akçıl ile ilgili bomba iddialar her geçen gün artıyor. Beyaz TV’nin yayımladığı Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Ayşe Akın, Akçıl hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Sinan Akçıl ile Ebru Şallı ikilisinin arasına giren kadın olarak tanınan Ayşe Akın bu kez susmadı.

Ayşe Akın’ın, Sinan Akçıl hakkındaki bomba açıklamaları şu şekilde…

Ayşe Akın: "Ben, Sinan'a hiç aşık olmadım. Aramıza bir duvar koydum. Ne zaman Sinan'a şans verebilir miyim diye kendime sorsam Ebru'dan küfürlü mesajlar geliyordu. Sinan'ın Ebru ile görüşüp ikili oynadığını görüyordum. Ebru'ya ümit veriyordu, beni de yedekte tutmaya çaşıyordu." Diyerek Akçıl hakkındaki görüşlerini ifade etti ve sözlerine şu şekilde son verdi. "O kadar mutlu oldum ki, büyük bir yük kalktı üstümden. İçtenlikle mutluluklar diliyorum. İnşallah evlenirler. Ben kimsenin kötülüğünü istemem. Herkes yoluna baksın. Evlenmek isteyenler evlensin, iş yapmak isteyenler iş yapsın. Benim annem 72 doğumlu, galiba onun (Ebru Şallı) yaşı da ona yakın. Gerek yok konuşmaya."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi