Cicişler Denizli'de trafik kazası geçirdi

Türkiye’de sosyal medyada Cicişler olarak tanıdığımız Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler katalog çekimi için gittikleri Denizli’de trafik kazası yaşadı.

Cicişler Denizli'de trafik kazası geçirdi

Türkiye’de Sosyal medyada Cicişler olarak tanıdığımız Esra-Ceyda Ersoy kardeşler kaza yaptı. Esra Ersoy kazada hafif yaralanırken, Ceyda Ersoy ambulansta yaralı olan kardeşinin fotoğrafını çekerek sosyal medyada da paylaşmayı ihmal etmedi.

DHA'nın haberine göre; Bir firmanın katalog çekimi için sabah saatlerinde Denizli'ye giden beyaz traverterler üzerinde çekimlerini tamamlayan Cicişler Çardak Havalimanı'na hareket etti. Saat 17.00 sularında Denizli-Ankara Karayolu'nda Cicişlerin de içinde bulunduğu araç havaalanı yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıkıp, savrularak trafik kaza yaptı.

HAFİF YARALANDILAR                     

Arabada bulunan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler hafif şekilde yaralandı. Kazayı görenler ise durumu hemen 112 Sağlık Ekiplerine ve 155 Polis Ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Esra-Ceyda Ersoy kardeşler ambulansla Çardak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Ciciş kardeşler tedavilerinin sonrasında taburcu edildi. Kaza sonrası Ceyda Ersoy kardeşi Esra'nın ambulansta çektiği fotoğrafını hemen sosyal medyada paylaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz