Cüce mi olacak Ali Baba mı?

Türkiye’yi en çok güldüren komedyen Cem Yılmaz’ın Twitter'dan verdiği bir haber var. Her ünlü gibi sosyal medya platformlarını çok aktif bir şekilde kullanan ünlü komedyen yine sosyal medyadan sevenleri ve hayranlarına sürpriz yaptı. İşte Cem Yılmaz’ın sürpriz filmi…

Cüce mi olacak Ali Baba mı?

EMRE ATEŞ

Türkiye’yi en çok güldüren adamı Cem Yılmaz, her ünlü gibi aktif olarak kullandığı sosyal medya olan Twitter'dan bir duyuru yaptı. Bu duyuru doğrultusunda biz de görmeyenlere haber verelim dedik. Ünlü Komedyen'in sosyal medyanın sürprizi ise şu;

Hatırlayacağınız üzere Cem Yılmaz’ın Pek Yakında filmi ile ilgili çok tartışmalar yaşanmıştı ve hatta mahkemeye kadar tartışma devam etmişti. Ünlü komedyenin Pek Yakında sonrası merakla beklediğimiz son filminin adını duyurdu. En çok güldüğümüz adam Cem Yılmaz filmin adını, aktif biçimde kullandığı sosyal medya hesabından paylaştı.

ALİ BABA CEM YILMAZ MI?

Cem Yılmaz'ın her zamanki gibi başrolünü oynayacağı filmin adı “Ali Baba ve 7 Cüceler”. Yakında çekimlerine başlanacağı tahmin edilen filmin konusu, kadrosu veya Cem Yılmaz’ın Ali Baba olup olmayacağıyla ilgili henüz bir bilgi edinilmiş değil.

Cem Yılmaz, bildiğiniz gibi 'Pek Yakında' filminin duyurusunu da sosyal medya hesabından paylaşmış ve büyük dikkat çekmişti.

İşte O Paylaşım; 

Kaynak: Diyarbakır Söz