Görüş Bildir

Güzel Demet Akalın'ı kızdırdılar: Günah günah!

Güzel şarkıcı Demet Akalın, minik kızı Hira’ya gelen hediyeyi dev sosyal medya platformu Instagram’da paylaştı. Akalın ve takipçileri kısa bir süre bu fotoğraf üzerine esprili söyleşirken, araya bir takipçisinin “Sırf bu yorumları yapsınlar diye atıyorsun” yorumu üzerine ortalık karıştı. Güzel şarkıcı ise “Günah be” diyerek tepkisini dile getirdi.

Güzel Demet Akalın'ı kızdırdılar: Günah günah!

ESPRİLİ SÖYLEŞİLER!

Demet Akalın, daha sonra 'Kötü' yorumlar yapılınca tepki gösterdi. Magazin gündeminin bir numaralı yıldızı güzel şarkıcı önce, "Görmemişlikte tavan yaptın. Zaten paran yokmuş gibi sponsorla yaşıyorsun" yorumuna, "Ne yapayım almayım mı? Sağol mu diyeyim" diyerek tepki gösterdi. Bir takipçisinin, "Sırf bu yorumları yapsınlar diye atıyorsun. Hoşuna gidiyor görgüsüz zengin demeleri" yorumuna Akalın, "Günah be. Tatmin olsunlar. Bana yazınca rahatlarlar herhalde. Sevap kazanıyorum. Günahları onların boynuna" diyerek takıldı.

"MAŞALLAH GIYBET BİTMİYOR"

Demet Akalın bir takipçisinin yaptığı yorumdan sonra artık küplere bindi. "Yemin ederim ünlülerden bizi temsil eden en görgüsüz ünlü sensin. Az görgülü ol" yorumu gelmesine Demet Akalın, yorumu gönderen takipçisinin profilni inceledi. Türbanlı olan takipçisini inceleyen şarkıcı, "Bana bunu yazarken kendi sayfanda sıralı sıralı çekip koymuşsun. Az bok atıcaksın diye o boku suratına bulaştırma. Benden sana tavsiye. Bayılıyorum bu halli ablalara bir de sorsan beş vakit duadalar. Maşallah gıybet bitmiyor ama" diyerek çıkıştı.

Kaynak: Vatan

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi