Görüş Bildir

Dilan Çıtak: Adam İmparator yani

Dilan Çıtak “Öyle bir babam yok” dediği İmparator İbrahim Tatlıses’le, Miami’de olduğu süre boyunca mesajlaştıklarını ve konuştuklarını iddia etti. Dilan'ın bu açıklaması İbrahim Tatlıses ile aralarındaki buzların eridiğini ortaya koydu.

Dilan Çıtak: Adam İmparator yani

İmparator İbrahim Tatlıses’in kızı olduğu öne sürülen şarkıcı Dilan Çıtak, sevgilisi Levent Dörter’le Nişantaşı’ndaydı. Çıtak, kendisini yakalayan magazincilere “Neden çekiyorsunuz, İbrahim Tatlıses’in kızı olduğum için mi?” diyerek çıkıştı. Akabinde sakinleşen şarkıcı, “Öyle bir babam yok” dediği İmparator’un bir an önce iyileşip sahnelere dönmesini istediğini dile getirdi.

MESAJLAŞIYORLAR

ABD Miami’de tedavi gören İmparator Tatlıses’le konuştuklarını dile getiren Çıtak, “Sık sık olmasa da arada mesajlaşıyoruz. Onun iyi olmasını istiyorum. Aramızda kötü bir şey yok” ifadelerini kullandı. Şarkıcı, “İbrahim Tatlıses’in kızı olarak anılmak sizi rahatsız mı ediyor?” sorusuna “Şarkıcı olarak anılmak istiyorum ama adam İmparator yani. Onunla düet yapabilirim” cevabını vererek şaşırttı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi