Görüş Bildir

Diyarbakır’da Keremcem rüzgarı esti!

Diyarbakır’a ünlü sanatçılar gelmeye devam ediyor. Bu kez sıra yakışıklı ve beyefendiliğiyle tüm gençlerin gönlünü kazanan Keremcem’de. Diyarbakır’da ünlü sanatçı Keremcem rüzgarı esti. Ceylan Karavil Park AVM'’de konser veren Keremcem hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı ve zaman zaman şarkılarını tekrarladı.

Diyarbakır’da Keremcem rüzgarı esti!

RECEP KAYA

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen Alışveriş Merkezi Kiralama ve Yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park AVM, ünlü sanatçı Keremcem’i konuk etti. AVM'de düzenlenen konser etkinliğinde yakışıklı ve beyefendi sanatçıya vatandaşlar çok yoğun ilgi gösterdi. Birbirinden beğenilen eserlerini seslendiren Keremcem, hayranları karşısında şarkılarını tekrarladı.

İHA muhabirine açıklama yapan ünlü ve yakışıklı sanatçı Keremcem, Diyarbakır’ın inanılmaz bir tarihi olduğunu ve ilk kez geldiğinin altını çizdi. Keremcem, “Çocukluk yıllarında babam gezmeyi çok severdi. Hep bu hayaller içinde Türkiye’yi gezdim. Ama tabi Diyarbakır’a gelmek bugün nasip oldu. Ceylan Karavil Park’ta imza günü düzenleyeceğim. Çok güzel kahvaltılar yaptık. Yoğun bir kalabalık bekliyor. Herkesin yüzü gülüyor belki de beni gördüler diye yüzleri güldü. Pozitif enerjili insanlar var. Diyarbakır’da konser vermem için beni davet etmeleri gerekiyor. Ben de bu daveti kıramam. Konser yapılması daha zevkli iller vardır. Samsun, Adana, Bursa, İzmir önemli şehirlerdir. Bunlara Diyarbakır da eklendi artık” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi