Duayen oyuncu Mehmet Aslantuğ o haberlere isyan etti ve çok kızdı!

Yıllar önce Aşk-ı Memnu'dan gelen teklifi "Çarpık ilişkilerin yaşandığı dizilerde olmam" diyerek reddettiği iddia edilen usta oyuncu Mehmet Aslantuğ hakkında çıkan haberlere isyan ederek konuya uzun uzadıya bir yazıyla açıklık getirdi. Duayen oyuncu Mehmet Aslantuğ o haberlere isyan etti ve çok kızdı!

Duayen oyuncu Mehmet Aslantuğ o haberlere isyan etti ve çok kızdı!

Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ'un açıklamalarını Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı.

Sözler ve Gerçekler...

Nasıl anlatacağımı bilemiyorum! Üstelik zamansız da buluyor, bu acılı günlerde böyle bir şey konuşmak istemiyorum; ama ağrıma gidiyor, başedemiyorum.

Hayatın her alanında pusuya yatmış insanlarla boğuşuyoruz! Yıllar önce benim kurmadığım bir cümleyi kullanıp, şimdi de onun üzerinden haysiyet cellatlığı yapanlar var! Birbirini kovalayan başlıklarla sözde haber yapanlar! Duayen oyuncu Mehmet Aslantuğ o haberlere isyan etti ve çok kızdı!

Birkaç yıl önce, sürekli ısıtılıp servis edilen 'Boşanıyorlar' haberi yapılınca yeniden, "Gündem düşkünü değilim. Dolayısıyla da magazine bu tür haberlerle sürekli konu olmaktansa; 'Binbir Gece', 'Aşk-ı Memnu' gibi ilgi görmüş dizilerde oynar, üstüne de para alırdım" diye yanıtlamıştım.

Kaynak: Hürriyet                                                                                     

Kaynak: Diyarbakır Söz