Güzel sunucu Ece Erken boşanmanın tam da kıyısında!

2014 yazında kendisinden 11 yaş küçük olan Serkan Uçar'la dünya evine giren Ece Erken'in eşinden boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü sunucu Ece Erken boşanıyor mu sorusu şu sıralar en merak edilen konular arasında iken Erken'in instagramdan önce soyadını daha sonra da eşinin fotoğraflarını silmesi bu iddiayı güçlendiren etkenler arasında.

Güzel sunucu Ece Erken boşanmanın tam da kıyısında!

Bir süre önce Instagram ve Twitter hesaplarından Uçar soyadını kaldıran güzel sunucu Ece Erken, o süreçte ayrılık iddialarını yalanlamıştı. Lakin yaklaşık 10 gündür Çeşme'de tatil yapan ikilinin birkaç gündür ayrı yerlerde takılmaları ve denize girmeleri dikkatli gözlerden kaçmadı.

ECE VE OĞLU EVDE, SERKAN UÇAR KEYİFTE

Ece Erken'in dün Instagram profilindeki Serkan Uçar'a ait tüm fotoğrafları silmesi de boşanma iddialarını güçlendirdi. Erken, iki gün boyunca Alaçatı'da bir Beach Clup'ta bebeği Eymen'le vakit geçirirken eşi Serkan Uçar ise aynı dakikalarda futbolcu Necati Ateş ile Aya Yorgi Koyu'nda keyif yapıyordu. Gece saatlerinde oğlu ile evde olan Ece Erken'in tam tersine Uçar'ın yine arkadaşları ile gezmesi sonrasında ünlü ve güzel sunucunun boşanma kararı aldığı öne sürüldü.

Kaynak: Takvim                          

Kaynak: Diyarbakır Söz