Görüş Bildir

Emrah: Öyle herkes patronluk taslayamaz!

Yıllardır basına konumaktan çekinen Emrah, yapımcı Faruk Turgut’un açıklamaları karşısında sessiz kalamadı ve ilk kez konuşarak yapımcıyı topa tuttu. Gold Film’in sahibi Faruk Turgut’un, Emrah’ın iş prensipleri nedeniyle titiz çalışmasını eleştirdiği ve bu yüzden anlaşmazlığa düşerek dizi projesini rafa kaldırdığı söylenmişti.

Emrah: Öyle herkes patronluk taslayamaz!

Emrah, konu hakkında ilk kez konuştu. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, “Faruk Turgut’u eskiden beri tanıyan biri olarak magazin basınına yaptığı açıklamaları hayretler içinde okudum” dedi.

ÖN HZIRLIK ÇALIŞMASI

Emrah, “Faruk Turgut’un çağa ayak uyduramadığını bu projenin ön hazırlık çalışmasında gördüm.

Yıllar kendisinden samimiyeti alıp götürmüş, tanımakta zorluk çektiğim bambaşka bir insana dönüşmüş. Açıklamaları kendisine hiç yakıştıramadım. Şunu çoktan bilmesi gerekirdi; herkes Emrah’a patronluk yapamaz. Hele hele şu anki Faruk Turgut hiç yapamaz” diyerek gereken açıklamayı menajerinin yapacağını belirtti.

HADDİNE DEĞİLDİR              

Emrah’ın menajeri Engin Esen “Faruk Turgut’un projeyi iptal etme, rafa kaldırma gibi hiçbir yetkisi yoktur ve ayrıca da haddine de değildir. Dizinin tüm diğer ekibinin yani herkesin patronu ve yapımcısı olduğu doğru bir söylemdir. Fakat Emrah’ın patronu asla değildir” dedi.

Star

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi