Görüş Bildir

Filinta Amerikan kanalına konu oldu

TRT1 ekranlarında her Salı akşamı ‘Bir Osmanlı Polisiyesi’ sloganıyla yayınlanan Filinta dizisi, Amerikan Travel Channel kanalı tarafından belgesel yapıldı.

Filinta Amerikan kanalına konu oldu

Amerika’da reytingleri yüksek olan gezi kanalı Travel Channel TRT1’in beğeniyle izlenen dizisi Filinta’nın setini ziyaret ederek diziyle ilgili özel bir belgesel yaptı.

Çekimleri İzmit’te devam eden Filinta’nın setini ziyaret eden Travel Channel kanalından yapımcı Robin Acutt, Filinta için özel bir bölüm çekerken, programın sunuculuğunu yapan Karla Cavalli de dizide konuk oyuncu olarak oynadı. Dizinin yapımcısı Es Film yetkilisi Serdar Öğretici ve oyuncu  Wilma Elles ile röportaj yapan ABD’li ekip sette keyifli bir gün geçirdi.

Travel Channel’in Primdetime Gezegeni programı için çekim yapmaya gelen ekibin sunucusu ve dansçı olan Karla Cavalli, Filinta’nın 24. Bölümünde küçük bir rol de oynadı.

Format gereği kendi çekimlerini yaparken bulundukları ülkelerin özel dizi ve programlarının içine de dahil olan ünlü sunucu, rolü için yakın dövüş sanatları eğitmeni Hilmi Ergül ile bir çalışma yaptı. Dizinin kostüm tasarımcısı Fadim Üçbaş tarafından hazırlanan elbise ile objektif karşısına geçen Cavalli, “Es Film ekibine çok teşekkür ederim. Amerika'ya döndüğümde mutlaka bu tarihi kostümü de programda kullanacağım” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi