Güneşin Kızları 17. Son Bölüm (Güneş Zaferi bıçakladı) -

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi olan Güneşin Kızları son bölümde heyecan doruktaydı her zamanki gibi. Güneşin Kızları 17. Bölüm’de birbirinden ilginç olaylar yaşandı. Emre, Ali ve Selin’in birbirine aşık olduğunu yine hain Tuğçe’den öğrendi. Emre Ali ve Selin’e ‘Birlikte olmayacaksınız, yoksa yakarım sizi, bunu herkes öğrenir’ diyerek tehdit etti. Güneşin Kızları 17. Son bölüm tek parça izleme fırsatı ve neler oldu detaylar.

Güneşin Kızları 17. Son Bölüm (Güneş Zaferi bıçakladı) -

Kanal D’nin en çok izlenen dizisi Güneşin Kızları 17. Bölüm (son bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. Güneşin Kızları son bölümde Haluk’un takıntısı Melisa Rana Hanım’ı tehdit etti.

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Nazlı babasıyla görüştüğü için annesi Güneş’ten tokat yedi. Emre, Ali ve Selin’in aşkını öğrendi. Pelin de babasının kim olduğunu öğrendi. Savaş ve Nazlı da aşklarına doludizgin devam ediyor. Tuğçe hainliğini yine gösterdi ve Emre’ye Ali ve Selin’in CD’sini verdi. Bu arada geçtiğimiz bölümde Haluk Ahmet’i vurmuştu, Ahmet ölmedi. Selin ve Ali de Emre’nin huzurunda aşklarını itiraf etti. Nazlı Melisa’nın Haluk’un yatına gittiğini gördü ve “Bunun ne işi var burada” diyerek sorgulamaya başladı kendi kendini. Bölüm sonuna doğru Güneş Zafer’in evine gitti ve kızlarından uzak durması için tehdit etti. Zafer ise kızları olmadan hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Daha fazla dayanamayan Güneş Zafer’i bıçakladı. Güneşin Kızları son bölüm izleme linki.

GÜNEŞİN KIZLARI 17. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Diyarbakır Söz