Görüş Bildir

Güneşin Kızları son bölüm (3. bölüm) - Güneş şokta!

Güneşin Kızları 3. bölüm yine fırtınalar estirdi. Kanal D'nin yeni sezonun bomba dizilerinden Güneşin Kızları son bölüm ilgili detayları sizler için derledik. Haluk'un geri dönmesi Güneş'i şoke ediyor. İşte Güneşin Kızları 3. Bölüm tek parça izleme fırsatı haberimizde...

Güneşin Kızları son bölüm (3. bölüm) - Güneş şokta!

Başarılı oyuncular Emre Kınay ve Evrim Alasya'nın başrollerini paylaştıkları Güneşin Kızları 3. bölüm ile perşembe akşamı ekranlarımıza konuk oldu.

GÜNEŞİN KIZLARI 3. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ali’nin yaşadığı öfke krizinin sebebinin Selin olması, aileye bomba gibi düşer. Rana bu fırsatı kaçırmaz ve Haluk’a iki ailenin bir araya gelmesinin daha büyük problemlere yol açacağını söyler. Ancak Haluk ile Güneş artık evlenmiştir. Bunu duyan Rana’nın kolay vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Güneş, Selin’in Ali’ye söylediklerinden ötürü hayal kırıklığı yaşar. Haluk ve Güneş, Selin ve Ali’yi konuşmak için karşılarına alır. Selin, Ali’den özür diler. Ali ise yaşanan tatsızlıkları arkalarında bırakmak için heveslidir. Güneş ve Haluk’un gözünde problem çözülmüştür ama gerçek çok farklıdır.

Annesinin başına getirdiklerinden ötürü vicdan azabı duyan Nazlı ise, değişmeye karar verir. Peri’nin de yardımıyla Nazlı, sosyal ve uyumlu biri olmayı deneyecektir. Kendi uyum sürecine Savaş’ı da dahil etmeye karar veren Nazlı, Savaş’ı Ali’nin partisine davet eder.  Nazlı, partiye Haluk’un Güneş’e hediye ettiği kelebekli kolyeyi takarak gider. Nazlı’nın bilmediği şey ise, bu kolyenin Melisa’ya ait olmasıdır.

GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİNDEKİ KARAKTERLER

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi