Görüş Bildir

Güzel Köylü 49. Bölüm (yeni bölüm) Fragmanı- Gül şokta!

Güzel Köylü 49. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı da yayınlandı. Star TV’nin Gold Film imzalı Güzel Köylü dizisi son bölümü her zaman olduğu gibi heyecan ve komedi doluydu. Başrollerini Gizem Karaca Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimlerin paylaştığı Güzel Köylü 48 bölümdür evlerimize konuk oluyor. Güzel Köylü 27 Mayıs 49. Bölüm fragmanı izleyebilirsiniz. İşte ayrıntılar haberimizde...

Güzel Köylü 49. Bölüm (yeni bölüm) Fragmanı- Gül şokta!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan ve fenomen haline gelen Güzel Köylü 49.bölüm fragmanı da yayınlandı. Güzel Köylü’de heyecan ve sürprizler kaldığı yerden devam ediyor. Güzel Köylü'nün yeni bölümünde neler var neler! Cemal ve Gül'ü büyük süpriz bekliyor! Güzel Köylü 49.bölüm (yeni bölüm) fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntıları haberimizde..

BABAAA!

Fragmanda izleyeceğiniz üzere, gayet tatlı bir çocuğun Cemal’e baba diye haykırarak koşması, Gül’ü şoka uğratır. Acaba bu da Kaan’ın sinsi bir oyunu mu? Gül, nasıl bir tepki verecek, Cemal ile Gül’ün arası açılacak mı? Tüm merak edilenler 27 Mayıs Çarşamba akşamı Güzel Köylü’de yanıt bulacak. Güzel Köylü 27 Mayıs Çarşamba 20:30’da Star TV’de!

GÜZEL KÖYLÜ 49. BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi