Görüş Bildir

Güzel Köylü 49. Bölüm (son bölüm)- O çocuk kimin Cemal?

Güzel Köylü 49. Bölüm (son bölüm) yayınlandı. Star Tv’nin sevilen ve en çok izlenen dizilerinden olan Güzel Köylü’nin final yapacağı söylentileri yeni çıkmışken Vatan gazetesinden Oya Doğan ise dizinin başka bir kanalda devam edeceğini iddia etti. İşte Güzel Köylü 49. Bölüm (son bölüm) tek parça izleme şansı..

Güzel Köylü 49. Bölüm (son bölüm)- O çocuk kimin Cemal?

Kadrosunda Gizem Karaca, Ahmet Mümtaz Taylan ve Simge Selçuk gibi isimleri barındıran romantik komedi dizisi Güzel Köylü’nün 49. Bölümü yine komedi ve aksiyonu bir arada izleyiciye sundu.

Diziyle ilgili final yapacağı söylentilerine üzülen Güzel Köylü takipçilerine güzel haberi Vatan gazetesinden Oya Doğan verdi. Doğan’ın haberine göre Güzel Köylü başka bir kanalda devam edecek.

GÜZEL KÖYLÜ 49. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÜZEL KÖYLÜ 49. BÖLÜM ÖZETİ

Köye gelen gizemli kadın ve çocuğu ortalığı karıştırır.

Cemal geçmişinde yaptığı bir hatadan dolayı oldukça zor bir duruma düşmüştür.  Köye çocuğuyla gelen kadın  Cemal'in askere gitmeden önce tanıdığı bir kadındır. Kadın ısrarla  çocuğun Cemal'in çocuğu olduğunu iddia etmektedir.  Cemal, Niyazi ve diğer arkadaşlarıyla beraber  gerçeği öğrenene kadar  kadın ve çocuğu Gül'den saklamaya karar verir.

Yusuf ve Hüsnü arasındaki rekabet sahile  kafe açma konusunda da devam eder.  Yusuf, Gül'ün pankek tarifini  almaları için   Esma ve Nurten'i Dudu'ya gönderir.   Ancak Gül tarifi vermemek için  direnir. Öte yandan  Sultanana'nın Gül ve Cemal'den habersiz evlerinin etrafını yaptırması  herkes için büyük bir süpriz olmuştur.  Herşeyden habersiz olan Sultanana bir eğlence  düzenler.  Ancak bu eğlencenin beklenmedik konukları vardır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi