Görüş Bildir

Güzel Köylü bitti bitiyor!

Star TV’nin yayımladığı Güzel Köylü dizisi ekranlara vedamı ediyor.

Güzel Köylü bitti bitiyor!

Star TV’nin yayımladığı Güzel Köylü dizisi ekranlara vedamı ediyor.Güzel Köylü’nün köşe yazarı Oya Aydoğan yazısında finali duyurdu.

Oya Aydoğan’ın yazısı şu şekilde…

"Yaz sezonunun ilk bombasını Cumartesi günü aldım.Hafta sonu kaçamağı yapıp Akyaka’ya geldim. Birkaç gün dizi dünyasından vehaberlerinden uzak kalmayı planlarken haberin ortasına düştüm. ÇekimleriMuğla’da devam eden Güzel Köylü dizisi star’da bitiyor.

Açıkçası çok şaşırdım. Çünkü bir yaz dizisinin kışın yüksekreytinglerle devam etmesi büyük sürprizdi. 42 hafta boyunca zirveden inmedi.Survivor’ın gelişiyle düşüşe geçti ama yine de sıralamada ilk 5’te yer almayısürdürdü. Beni şaşırtan ise yazın başlayan ve Ramazan’da devam etse yüksekreytinglere imza atacağı yüksek ihtimal olan bir dizinin 17 Haziran’dabitirilme kararı oldu. Açıkçası hepimiz sezon finali yapacağını zannediyorduk.Ama Star TV dizinin 52’nci bölümde final yapmasını istemiş. Ekibin hiç aravermeden bir yıldır çalışması nedeniyle yaz sonuna kadar devam etmiyor dizi.Mutlaka bir ara vermeleri gerekiyordu. Ancak kanal yaz dönüşü aynı seyirciyiyakalayamayacağını düşünüp, zirvede final yapmak istemiş. Bu zirvede finallereİkinci Bahar, Asmalı Konak, Muhteşem yüzyıl gibi dizilerden alışığız. GüzelKöylü’nün de bu kategoriye girmesi ilginç oldu’’ diyere açıklama yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi