Görüş Bildir

Güzeller güzeli Amine Gülşe’den tatlı mı tatlı röportaj!

Türkiye güzeller güzeli Amine Gülşe şu sıralar Tolgahan Sayışmanla birlikte başrolünü paylaştığı Asla Vazgeçmem dizisinde boy gösteriyor. Güzelliği kadar oyunculuğuyla da parmak ısırtan Amine Gülşe Kerküklü Türkmen bir Baba ve İzmirli bir Annenin kızı. Amine Gülşe Turki Ekstra programına tatlı bir röportaj verdi.

Güzeller güzeli Amine Gülşe’den tatlı mı tatlı röportaj!

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli olan MBC4 kanalındaki 'Turki Ekstra' programında Asla Vazgeçmem dizisinin oyuncuları ile yapılan röportajlar ekranlara geldi. 21 yaşındaki Güzeller güzeli Amine Gülşe, 2014 Türkiye Güzeli seçildikten sonra kendini dizi setinde bulduğunu ifade ederken, Tolgahan Sayışman gibi bir oyuncuyla birlikte oynamanın ne kadar memnuniyet verici olduğunu aktardı.

TAMAMEN TESADÜF!

Oyunculuk bir tarafa, güzellik yarışmasına dahi tamamen tesadüf sonucu katıldığını ifade eden Amine Gülşe, İsveç'te doğup büyüdüğünü, annesinin memleketi İzmir Bergama'ya geldikten sonra ekranda tanıtımını gördüğü güzellik yarışmasına katılmaya karar verdiğini anlattı. Gülşe, birinci seçildikten sonra oyunculuk dersleri almaya başladığını ve işini severek ve çok çalışarak yaptığını aktardı.

ARAPÇA DA BİLİYOR!

Güzel oyuncu Amine Gülşe, babasının Iraklı olmasına karşılık Arap sunucu Liana Dahdouh'un sorularını İngilizce yanıtlarken, "Arapça'yı çok değil, biraz biliyorum. Söylenenleri anlıyorum. Ancak, tam yanıt veremiyorum" ifadesini kullandı. Asla Vazgeçmem'de 'İclal' karakteri ile ününe ün katan Şafak Pekdemir de, çok yoğun bir tempoda çalıştıklarını, yorulduklarını anlatırken, kamera karşısına geçtiği ilk günlerde set ekibindekilere gözünün kaydığını ancak, o dönemi kısa sürede atlattığını belirtirken, “Özel hayatımız kalmıyor. Uyumasak da 'bayılıyoruz.' Çalışırken bir otelde kalıyorsunuz. Sevdiklerinizi, ailenizi görme olanağınız olmuyor. Ancak, yine de işimi seviyorum. Çok iyi bir ekibimiz var" diye de eklemeyi ihmal etmedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi