Demet Akalın'ın Trend'i yanında Angelina sönük kaldı!

Magazin gündeminden düşmeyen Demet Akalın ödülünü de kazandı. Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlüler listesinde 53’üncü sıradan tek Türk olarak giren güzel şarkıcının geçtiğimiz ay Google’da da en fazla trend isim olmayı başardı. Demet Akalın’ın Google aramalarında Angelina Jolie gibi ünlü bir yıldızı geride bıraktığı öğrenildi. Demet Akalın'ın Trend'i yanında Angelina sönük kaldı!

Demet Akalın'ın Trend'i yanında Angelina sönük kaldı!

Güzel şarkıcı Demet Akalın, magazin gündeminden hiç düşmedi bu ay ve geçtiğimiz ay. Güzel yıldızın google aramalarında Angelina Jolie'yi geçtiğini yine kendisinden öğrendik sosyal medya aracılığıyla.

NE TAYYİP NE TARKAN NE CEM YILMAZ

Demet Akalın sıralama açıklamasını şu sözleriyle ifade etti; Sosyal medyayı en iyi ve en aktif kullananlar listesine 53'üncü sıradan tek Türk olarak girmişim. Ne Tayyip Bey var ne Tarkan ne Cem Yılmaz. Geçen ay Google aramalarında da Angelina Jolie'yi geçmişim. 6-7 yıl önce, Stella McCartney beni ortak bir arkadaşımız vasıtasıyla ısrarla Londra'ya çağırmıştı. Meğerse beni modeli yapmak istiyormuş. Dünyada o kadar kadın varken niye ben? Ama nasıl ısrar ediyor. Sonra öğrendim ki, lezbiyenmiş.

Kaynak: Diyarbakır Söz