Görüş Bildir

Halit Akçatepe'nin sağlık durumu!

Yeşilçam’ın usta ismi, Hababam Sınıfı’nın Güdük Necmi’si, oynadığı her filmde güldüren, güldürürken düşündüren Halit Akçatepe’den hayranlarına iyi haber var. Halit Akçatepe’nin son durumu ile ilgili sevindirici haber Fizyoterapistinden geldi. Halit Akçatepe, gülüyor, yürüyor ve dik duruyor.

Halit Akçatepe'nin sağlık durumu!

Hababam Sınıfı’nın Güdük Necmi’si yeşilçam’ın efsanevi oyuncusu, rol aldığı her filmde güldüren, güldürürken düşündüren Halit Akçatepe’nin son durumu ile ilgili yeni haberler var. Duayen oyuncu Halit Akçatepe’nin artık dik durduğu ve küçük adımlar atabildiği öğrenildi.

FELÇ GEÇİRMİŞTİ!

Yeşilçam'ın duayen oyuncusu Halit Akçatepe yaklaşık üç ay önce İzmir’de felç geçirmiş ve bir süre yoğun bakımda kalmıştı. Halit Akçatepe İstanbul’da Fizyoterapi tedavisinde. Daha önce sevenlerini üzen Halit Akçatepe yavaş yavaş sağlığına kavuşmasıyla birlikte bu kez yüzleri güldürdü.

GÜLÜMSEYEBİLİYOR

Kanal D habere konuşan Halit Akçatepe’nin Fizyoterapisti Gürkan Akkuzu isimli Doktor, duayen oyuncunun sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Akkuzu, yapmış olduğu açıklamada usta oyuncunun elini oynatabildiğini, artık dik durduğunu, ufak adımlar atabildiğini ve gülümsediğini anlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi