Görüş Bildir

Haziran Ayı'nda en çok Acun Ilıcalı ve Survivor'dan bahsettik

Haziran ayı en çok konuşulan ve yazılı, görsel medyaların tümünde listenin zirvelerindeki isimler belli oldu. Medya Takpi Merkezi’nin hazırladığı rapor doğrultusunda; Zirvede yine Acun Ilıcalı ve Survivor var. Survivor All Star’da Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının çekişmeli mücadelesi heyecanla takip edildi ve tam 4 bin 507 haber ile listenin ilk sırasında yer aldı. Sümer Tilmaç, Hülya Avşar, Cem Yılmaz, Beren Saat ve Demet Akalın gibi isimler de listenin ilk sıralarında bulunuyor.

Haziran Ayı'nda en çok Acun Ilıcalı ve Survivor'dan bahsettik

SURVIVOR SON FİNAL OYUNUNU KİM KAZANDI

Hazırladığı bültenlerle medya dünyasının nabzını tutan Medya Takip Merkezi (MTM), Haziran ayında magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerini belirledi. Buna göre Acun Ilıcalı, yazılı, görsel ve online medyanın bütününde listenin ilk sırasında yer alan isim oldu. Yeşilçam’ın önemli isimlerinden Sümer Tilmaç’ın beklenmedik vefatı, medyada yoğun yer verilen haberler arasındaydı. Demet Akalın, Hülya Avşar, Cem Yılmaz ve Beren Saat, magazin basınının gündemini belirlediler...

Safiye Sultan Hülya Avşar, ABD Basınında!

MTM Medya Takip Merkezi’nin hazırladığı rapora göre, televizyon dünyasında önemli projelere imza atan ve adından söz ettirmeyi başaran Acun Ilıcalı, diğer aylarda olduğu gibi üst sıralardaki yerini korumaya devam ediyor. Survivor’da ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya mücadelesi heyecanla takip edilirken Ilıcalı, 4 bin 507 haberle listenin ilk sırasında yerini aldı.

SÜMER TİLMAÇ

ANİDEN GİTTİ

Sanat dünyasında yaşanan kayıplara Sümer Tilmaç’ın vefatı da eklendi. 67 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncu, sevenlerini üzdü. Yeşilçam’ın önemli isimlerinden olan Tilmaç, günümüz Türk tiyatro ve televizyon dünyasının usta oyuncuları arasındaydı. Tilmaç’ın vefat haberleri basında 3 bin 821 yer bularak listede ikinci sırada yer aldı.

Listenin üçüncü sırasında Demet Akalın, 3 bin 569 haberle karşımıza çıktı. Demet Akalın, Gülşen ile arasındaki albüm satış polemiği ile gündeme gelirken, her ikisinin albüm satış kıyaslaması medyada konu edildi. Listede göze çarpan isimlerden biri de evlendirme programıyla tanıdığımız Esra Erol. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Esra Erol’un rekor ücretle yeni kanalına transfer olması, medyada sıkça konuşuldu. Listenin devamında ise Kıvanç Tatlıtuğ, Tarkan, İrem Demirci, Murat Boz, Serdar Ortaç, Gülben Ergen gibi isimler yer aldı.

BEREN SAAT

KÖSEM SULTAN OLUYOR!

Sanat dünyasındaki hareketlilik, yazın gelmesiyle yerini konserlere de bıraktı. Birbirinden renkli showlarla sahne alan yıldızlar, sevenleriyle İstanbul’da ve tatil beldelerinde buluşmaya devam ediyor. Ajda Pekkan, Demet Akalın, Gülben Ergen ve İrem Demirci de sevenleriyle buluşan ünlüler arasında.

Giderli şarkıların hayat bulduğu kadın: Demet Akalın!

Kaynak: Recep Kaya

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi