Hülya Avşar: Tiyatrocular ukala

TV8’de kendi adıyla yapmış olduğu programa her hafta ünlü isimleri konuk eden güzellik abidesi Hülya Avşar bu haftaki programında da bu kez tiyatroculara sataşarak yine magazin gündeminin birinci sırasına oturmayı başardı. Siyah giyinmenin zorunlu olduğu Hülya Avşar programının bu haftaki konuğu Kim Milyoner Olmak İster’in sunucusu Selçuk Yöntem’di..

Hülya Avşar: Tiyatrocular ukala

TV8’de kendi  adında yaptığı programla sık sık gündeme gelen güzellik kraliçesi Kürt kızı Hülya Avşar, bu hafta Selçuk Yöntem’i konuk ettiği programında tiyatroculara sataştı ve magazin gündeminde yine üst sıralara tırmandı. Peki, Hülya Avşar tiyatroculara ne dedi?

HÜLYA AVŞAR YÖNTEM’İ SIKIŞTIRDI

Açık sözlülüğüyle tanıdığımız Hülya Avşar bu haftaki programında yine magazine konu olmayı başardı. Selçuk Yöntem’i ağırlayan Hülya Avşar, magazinden kendini uzak tutan ve uzak tutmaya çalışan tiyatroculara ukala dedi. Hülya Avşar’ın tiyatrocuları ukala olmakla suçlaması üzerine söz alan Selçuk Yöntem de “Bunun tiyatrocularla bir alakası yok. Biz magazine çıkmak için çaba mı göstereceğiz. Hiçbir şekilde kendimizi kapatmıyoruz” ifadesini kullandı.

AŞAĞILIYORSUNUZ                                                                       

Hülya Avşar bunun üzerine “Aşağılıyorsunuz” dedi ve Selçuk Yöntem ekledi; “Ben asla öyle bir şey yapmam. Muhakkak başlarına bir şey gelmiştir. Olmayacak bir şeyi varmış gibi yazmak ve bunu göstermek bazı insanların hoşuna gitmiyor olabilir” şeklinde konuştu. İkilinin arasında esen soğuk rüzgâr akşam yenilen yemekte tatlıya bağlandı. Kıyı Balık’ta yemek yiyen ikili çıkışta kendilerine yönelten sorularını cevaplamak istemedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz