Görüş Bildir

Hülya Avşar'ın konuğu Aret Vartanyan kimdir? Neler söyledi neler!

Hülya Avşar’ın bu haftaki konuğu, yazar Aret Vartanyan idi. TV8 ekranlarından yayınlanan ve Hülya Avşar’ın sorduğu, Aret Vartanyan’ın cevap verdiği programda eğlenceli ve sürprizlerle dolu bir sohbet yaşandı. Peki, Hülya Avşar’ın konuğu Aret Vartanyan kimdir?

Hülya Avşar'ın konuğu Aret Vartanyan kimdir? Neler söyledi neler!

RECEP KAYA

Her hafta Perşembe 23.15’te TV8 ekranlarından yayınlanan ve yılların eskitemediği güzellik Hülya Avşar’ın hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki konuğu yazar Aret Vartanyan oldu. Hayata, sevgiye, evliliğe, aşka, inanca dair birçok soruya içtenlikle yanıt veren yazar Aret Vartanyan ekran başındaki izleyicileri sözleri ve yaşam tarzıyla şaşırttı. "Aret Vartanyan kimdir?" sorusuna da hemen aşağıda yanıt bulabilirsiniz

Hülya Avşar ve yazar Aret Vartanyan’ın sohbetinden bazı bölümler ise şöyle;

  • İyiler her zaman kazanır.
  • Vicdanın anahtarı sende dursun, vicdanın anahtarını başkalarına verdiğin zaman…

Hülya Avşar; “Nasıl yani?”

  • Vicdanınızın anahtarını elinizde tutun. Doğrularınızla başarılı olursunuz.

Hülya Avşar; “Tükenmiş evlilikleri nasıl canlandırabiliriz?”

  • Yazar Aret Vartanyan
  • “Önemli olan Bir elmanın iki yarısı olmak değil, iki elma beraber yürüyebilmektir.
  • Türkiye’de boşanma davalarının birçoğunu kadınlar açıyor.
  • Ayrılmak ve kaybetmekten korktuğumuz için sorunlarımızı konuşmaktan çekiniyoruz”
  • Garantisi olanın cazibesi yoktur.
  • Evlilikler bir son değil, başlangıçtır .
  • Gerçek bir ilişki yaşıyorsanız, aldatmanın A’sı bile aklınıza gelmez.

PEKİ, ARET VARTANYAN KİMDİR?

1978 yılında İstanbul Beyoğlu’nda çok kültürlü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Aret Vartanyan 7 yaşından başlayarak yaradılış,insan ve yaşamın gizleri üzerine eksilmez bir heyecanla çalışmalarını sürdürüyor.

Sekiz yaşında klasikleri okumaya başlayan, dokuz yaşında Nietzhce ile tanışan Vartanyan, o yaşlarda kendini ifade etme biçimi olarak keşfettiği yazma eylemini varoluşunun odağı olarak kabul etti.

İlk gençlik yıllarında Uzakdoğu felsefesine yoğunlaşan Vartanyan, M.Ü.İletilim Fakültesi’nde Lisans ve Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladıktan sonra burslu olarak Oxford Üniversitesi’nde Teoloji okudu ve batı felsefesi üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdı.

13 yıl kurumsal hayatta iletişim danışmanı olarak çalıştıktan sonra ilk kitabı 2008 yılında yayımlandı ve aynı yıl bugün yüzbinlerce katılımcıya ulaşan Yaşam Atölyesi’ni kurdu.

Yaşam amacını ’Dünyada bir tek insanı bile dışarıda bırakmadan, her bireyin kendini ve yaşam amacını sevgi üzerine kurulu bir zeminde gerçek kılmasını sağladığı bir dünyaya hizmet etmek’ olarak ifade eden Aret Vartanyan, her şeyden önce insana inanıyor.

Din,dil,ırk,ünvan,cinsiyet,zengin fakir gibi etiketlerin ötesinde insanın gerçekliğinin altını çizerken çalışmalarıyla kısa sürede yüzbinlerce insanın yaşamında farklılık yarattı. (aretvartanyan.com)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi