Görüş Bildir

Kalbim Ege'de Kaldı son bölüm (2. Bölüm) - Kim boşanacak

Kalbim Ege’de Kaldı heyecan ve komedi dolu 2. Bölümüyle ekranlara konuk oldu. Geçen hafta ilk bölümüyle yayınlanan yaz dizisi Kalbim Ege’de Kaldı ikinci bölümüyle de reytinglerin favorilerinden olduğunu kanıtladı.

Kalbim Ege'de Kaldı son bölüm (2. Bölüm) - Kim boşanacak

Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden Kalbim Ege’de Kaldı 2. Bölümüyle izleyiciyi adeta rehin aldı. Yayınlandığı ilk bölümüyle reyting sonuçlarında totalde 3.92 gibi başarılı bir grafik sergileyen dizi ikinci bölümüyle de bu iddiasını sürdürecek gibi.

KALBİM EGE'DE KALDI 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Birinci bölümde Iraz nene’nin planıyla evlenen Zeliş ve Mustafa ikinci safhaya geçiyor. Bu bölümde bu sefer iki genç aşık birbirlerinden boşanmak için türlü türlü hallere giriyorlar. Boşanmak için birbirlerine yaptıkları çeşitli entrikalarla izleyici adeta gülme krizine sokan dizi izleyiciye eğlenceli bir akşam yaşattı.

2. BÖLÜM ÖZETİ               

Düğünden kaçarak Iraz Nene’nin oynadığı oyundan kurtulmayı düşünen Zeliş ve Mustafa çok geçmeden köyden çıkış olmadığını anlarlar. İkisi de kızgındır. Ailelerine bu evliliğin sürmeyeceğini hemen boşanacaklarını söylerler. Hatta dilekçeyi ilk kimin vereceğine dair iddialaşırlar. Ancak Iraz Nene boşanmalarına göz yummak niyetinde değildir. İkisine de yeni bir kuralı çıtlatıverir.

Boşanma davasını kim açarsa bütün mirası diğeri alacaktır. Bu bilginin etkisiyle Mustafa ve Zeliş için yeni bir soğuk savaş başlar.

İkisi de köy ahalisine mutlu çift oyunu oynarken evde birbirlerini delirtip boşanma davası açtırmaya çalışmaktadır. Ancak bu oyunları tatsız bir kazayla sonuçlanır.

OYUNCU KADROSU

Alper Saldıran-Mustafa

Mustafa, Kürük Ali ile Emine’nin 28 yaşındaki oğludur. Ailenin tek erkek çocuğudur. Mustafa serseri ruhlu, hayta, çapkın ve fena halde yakışıklı bir adamdır. Mustafa'nın en iyi bildiği şey kadınlardır. Çevresinde aşk doktoru diye nam salmışlığı bile vardır. Zeki bir adamdır Mustafa ama kitap okumaz, film seyretmez, politikadan anlamaz ve haliyle biraz cahildir. Nasıl ki Mustafa Zeliş'i bambaşka bir kadın haline getirecek, o da Zeliş sayesinde değişecek, sürdürdüğü hayatın manasızlığının farkına varacak, adam olmaya karar verecektir.

Oya Unustası-Zeliş

Zeliş, Gıpgıp Osman'la Hatice'nin 25 yaşındaki kızıdır. Zeliş gözlüklü, pek alımlı olmayan, sarsak, biraz da erkek gibi bir kızdır. Son derece zekidir, zehir gibi cin fikirlidir ve çok çalışkandır. Kadın-erkek ilişkilerinde hiç başarılı değildir. Zeliş, umutsuz bir şekilde patronu Yaman Eryaman'a aşıktır. Aksi ve inatçıdır. Son derece şefkatli ve iyi bir kız olmasına karşın, empati yeteneğinden yoksundur. Kibirlidir, aptal insanlara tahammül edemez. Kıt zekalarıyla alay eder.

Eren Hacısalihoğlu-Yaman

Mustafa Kürük nasıl "yanlış" adamsa, Yaman Eryaman da o denli "doğru" adamdır. Zeki, yakışıklı, zengin, dürüst, cömert, kibar... Zeliş ve kainattaki tüm kızlar için asil bir şövalyedir Yaman. Entelektüeldir de Yaman, görgülüdür, bilgilidir. Zeliş'in kalbini de bu özellikleriyle kazanmıştır. Fakat Mustafa bütün yanlış adamlığına rağmen, Yaman'da olmayan bir şeye sahiptir; Şeytan tüyüne.

Celile Toyon-Iraz Nene

Emine ve Hatice’nin başka başka ailelerden yetim kalan 10 yaşında iki kız çocuk olduğunu görür ve kocası ile birlikte bunları evlatlık alır. Zeliş ve Mustafa, işte bu iki evlatlık kızın çocuklarıdır. Mustafa ve Zeliş için Iraz neneleri çok mühim bir şahsiyettir. İkisinin de çocuklukları nenelerinin koynunda geçmiştir. Iraz Nene’nin baştan beri niyeti, canı gibi sevdiği bu iki çocuğu baş göz etmektir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi