Görüş Bildir

Kapışma 7. Bölüm (bu hafta) kim kazandı -

Kapışma 4 Ağustos ekranlara gelen 7. Bölüm’de kim kazandı sorusu yanıt buldu. Kapışma 7. Bölüm’de müthiş bir gece yaşandı. Mustafa Ceceli ve Bengü’nün yarışmacılarıyla birlikte kıyasıya yarıştığı 4 Ağustos Kapışma nefesleri kesti. Kapışma 7. Bölüm bu hafta kim kazandı, Kapışma Bengü kazandı mı, 20 Bin TL’yi kim kazandı gibi soruların yanıt bulduğu Kapışma 4 Ağustos 7. Bölüm ayrıntıları sizler için derledik.

Kapışma 7. Bölüm (bu hafta) kim kazandı -

Show TV’nin en farklı, en eğlenceli yarışma programı Kapışma 7. Bölümü ile ekranlara geldi. Asuman Krause’nin sunduğu, Bengü ve Mustafa Ceceli’nin takım kaptanı olduğu Kapışma yarışmasında kazanan isim belli oldu.

4 AĞUSTOS KAPIŞMA KİM KAZANDI?

Kapışma’da bu hafta kim kazandı, Kapışma 7. Bölüm kim kazandı, Mustafa Ceceli mi kazandı, Bengü mü kazandı? Sorusu yanıt buldu. Her hafta 18 yarışmacının kıyasıya yarıştığı ve finale iki kişinin kaldığı Kapışma’da bu hafta da müthiş yarışlar izlendi.

KAPIŞMA’DA BU HAFTA KAZANAN İSİM!

Finale kalan iki yarışmacı Hüseyin ve Sevil kaptanları olan Mustafa Ceceli ve Bengü ile düet de yaptı. Mustafa Ceceli yarışmacısı Hüseyin ile Bengü de Sevil ile düet sonrası fanustan kurulu düzeneğe girdi iki kaptanın heyecanlı bekleyişi izleyiciyi ekrana kilitledi. Halk oylaması sonucu kazanan takım kaptanı ve yarışmacısı Bengü Sevil oldu. Geçtiğimiz hafta kaybeden Bengü bu hafta kazanarak müthiş sevinç yaşadı. Sevil ise 20 bin TL’nin sahibi oldu. Mustafa Ceceli ve Hüseyin ise yeşil boyaya maruz kaldılar.

KAPIŞMA 7. BÖLÜM 4 AĞUSTOS İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi