Kara Sevda Burak Özçivit'i bıyıksız bıraktı vah vah!

Hilal Saral'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği Kara Sevda dizisi; Kemal (Burak Özçivit) ile Nihan'ın (Neslihan Atagül) mucizevi aşk hikayesini konu ediyor. Önümüzdeki sezonun çok konuşulması beklenen yapımlar arasında olan "Kara Sevda" Eylül ayında Star TV'de ekrana geliyor. Kara Sevda’nın başrolü Burak Özçivit kendisiyle bütünleşen bıyıklarını kestirerek hayranlarını şaşırttı. Kara Sevda Burak Özçivit'i bıyıksız bıraktı vah vah!

Kara Sevda Burak Özçivit'i bıyıksız bıraktı vah vah!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Malkoçoğlu Bali Bey karakteri için bıraktığı bıyıklarını kesmek zorunda kaldı.

SAKAL VE BIYIĞA ALIŞMIŞTIK

Özçivit uzun yıllardır sakal ve bıyıklı imajına herkesi alıştırmıştı. Hatta öyle ki Türkiye'de bıyık modası tekrar geri dönmüş, erkeklerin büyük kısmı bıyık bırakır hale gelmişti. Ancak yeni dizisi "Kara Sevda" için Özçivit radikal bir değişiklik yaptı ve yıllardır kesmediği bıyıklarını feda etti!

MADEN MÜHENDİSİ

Burak Özçivit'in bir maden mühendisini canlandıracağı dizinin ilk sahnelerinin çekimleri Zonguldak'ta bir maden ocağında gerçekleşti.

Kaynak: Vatan         

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler