Görüş Bildir

Karadayı 112. bölüm (son bölüm) ATV- Turgut'un sinsi oyunu!

Karadayı 112. Bölüm (son bölüm - 25 Mayıs) yayınlandı. Karadayı ATV'de izlenen ve sevilen fenomen dizi. Karadayı 25 Mayıs akşamı 112. Bölüm ile fanatiklerine unutulmaz bir bölüm izletti. Karadayı'da Finale iki hafta kala heyecan giderek yükseliyor. İşte Karadayı 112. Bölüm (son bölüm) tek parça izleme şansı...

Karadayı 112. bölüm (son bölüm) ATV- Turgut'un sinsi oyunu!

ATV'de yayınlanan Karadayı'nın son bölümünde Mahir ve Feride Turgut'un parmak izlerini elinde bulunduran Belgin'in peşine düşerler. Mahir, Belgin'den parmak izleri dosyasını alabilecek mi? necdet ise Yasin'den kurtulduğunu düşünerek kızı ve Ayten'le birlikte kayıplara karışmak ister. Ama Ayten'den hiç beklemediği bir tepki alır.

KARADAYI 112. BÖLÜM (SON BÖLÜM İZLE

Karadayı 112. Bölüm'de neler oldu?

Bütün kötülüklerine rağmen Mehmet Saim'in ölümü Feride'yi derinden sarsmıştır. Ailesinden yaşayan kimsesi kalmamıştır. Acıyı ve öfkeyi bir arada yaşayan Feride'nin tek dileği kalan bütün suçluların cezalarını çekmeleridir. Her şeyi başlatan ve elini kolunu sallayarak kötülüklerine devam eden Turgut'un artık yakalanması gerekmektedir. Feride ve Mahir, Turgut'un parmak izlerinin peşine düşerler. Turgut da bu sırada kendisini ipe götürecek parmak izlerini bulmaya çalışmaktadır. İzlerin Belgin'de olduğundan emin olmuştur.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi