Karadayı 108. Bölümü (27 Nisan)

Atv’nin sevilen ve neredeyse en çok izlenen dizisi Karadayı dün akşam fanatiklerinin karşısına 108. Bölüm’le çıktı. Karadayı 108. Bölüm İzle’mek isteyenler haberimizdeki linke tıklayabilirler. İşte Karadayı 108. Son bölümündeki detaylar…

Karadayı 108. Bölümü (27 Nisan)

NAİF DURGUN

ATV’nin fenomen dizisi Karadayı 108. Bölümü ile de fanatiklerini ekrana kilitlemeyi başardı. Başrollerini yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile güzel ve alımlı oyuncu Bergüzar Korel'in oynadığı Karadayı dizisini öyle benimseyenler var ki neredeyse televizyonları başında bir çıtırtı bile duymak istemiyor. İşte dizinin fanatiklerinin merakla beklediği Karadayı 108. Bölüm dün akşam ekranlarımıza konuk oldu. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Karadayı 108. Bölüm Tek parça aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

KARADAYI 108. SON BÖLÜM ÖZETİ                                                        

Mahir, sevdası Feride Hakim’in yardım isteğini geri çeviremez ve hapisten kaçmak için bir yol buluyor. Mahir ise Feride'yi tehlikeye atmak istemez ama Feride Hakim kararlıdır. Feride Hakim ve yardımcısı Suna adliyede her şeyi ayarlayıp Mahir'i kaçırmayı sonunda başarıyorlar.

Öte yandan Feride ve Mahir, Vedat'ın bankaya sakladığı delilin peşine düşmüştür. Banka müdürüne ulaşmak için çaba sarf ediyorlar. Belgin ise Vedat'ın ablasından Vedat'ın ölmeden önce bankaya gittiğini öğrenmiş. Mehmet Saim'e de bunu söylüyor. Mehmet Saim, Vedat'ın gidebileceği bankaları araştırmaya başlıyor. Feride ve Mahir, Mehmet Saim'den önce delile ulaşabildi mi? Feride babasının Mahir’in annesinin katili olduğunu ispatlayabilecek mi? İşte Karadayı 108. Bölüm.

KARADAYI 108. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz