Karagül 86. Bölüm (29 Mayıs)- Savaş devam ediyor!

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Karagül son bölümü ile yine esti gürledi. “Karagül son bölüm izle” diye Google’da arama yapıyorsanız cevabı haberimizde. İşte Karagül 86. Bölüm (son bölüm) İzle – 29 Mayıs videosu.

Karagül 86. Bölüm (29 Mayıs)- Savaş devam ediyor!

NAİF DURGUN

Fox TV’de ekranlara gelen ve birçok diziyi geride bırakıp reyting tepelerinde yüzen ve kendi hayran kitlesiyle izlenme rekorları kıran Karagül son bölümde de yine zirvedeydi. Karagül 86. Bölüm’de neler oldu, ne yaşandı, ne bitti. Ayrıntılar aşağıda. Ancak Google’da “Karagül 86. Bölüm (son bölüm) izle” diye arama yapanların sayısı da bir hayli fazla.

KARAGÜL SON BÖLÜM 86. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Ebru oğlunun ölmediğini öğrendi. Vargücüyle ipuçlarının peşinden oğlunu aramaya başladı. Fakat o süreç o kadar da kolay değildi ki. Dolayısıyla kalkıp Kenan’dan yardım istedi. Ebru, sonunda oğlunun mezarını da açtırdı. Kendal ve Kenan’ın bitmeyen savaşı da sürüyor. Oğuz ve Narin yaşamadıkları sevdalarının bir anısı olsun diye birlikte bir gece geçirmek isterler. Neyse şimdi size burada dizinin tamamını anlatacak değiliz. Ama kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Karagül 86. Bölüm tek parça izleme şansı. Linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz