Kemal Yılmaz yürek burktu!

Ünlüler dünyası apayrı bir dünya hakikaten. Önce severek evlendikleri söylüyorlar, çocuk yapıyorlar, çocukları belli bir yaşa gelmeden boşanıyorlar. İşte o Ünlülerden biri de Türkiye’yi en çok güldüren adam Cem Yılmaz. Cem Yılmaz oğlu Kemal ile bir araya geldi. Ayrılınca “Baba beni bırakma” diye haykıran Kemal Yılmaz yürekleri burktu.

Kemal Yılmaz yürek burktu!

EMRE ATEŞ

2012 yılının Mart ayında evlenmişti Cem Yılmaz, çok değil 18 ay sonra boşanmıştı. Ünlü komedyen eski eşi Ahu Yağtu ve ondan olma 3 yaşındaki minik oğlu Kemal ile 42. Doğum gününü kutlamak üzere Levent’teki bir mekanda buluşmuşlar.

Eski çift mekandan ayrılırken Ahu Yağtu “Hem doğum günü hem de Kemal için buluştuk” diye konuştu. Türkiye’yi en çok güldüren komedyen Cem Yılmaz ile tokalaşarak birbirlerine teşekkür ettiler.

KEMAL’İN DUYGULANDIRAN SÖZÜ       

Cem Yılmaz ve eşi Ahu Yağtu artık ayrılırken, Cem Yılmaz Kemal oğlunu annesinin arabasına bindirmeye çalışınca yürek burkan bir an yaşandı. 3 yaşındaki minik Kemal “Baba beni bırakma ne olur” deyince komedyenimiz Cem Yılmaz da “Merak etme oğlum, seni arkadan takip edeceğim” diye konuştu. Bu diyalog herkesi derinden etkiledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz