Kendall Jenner'a bak sen! 6 koruma istiyormuş

Dosso Dossi Fashion Show kapsamında 9 Haziran 2015 tarihinde Antalya'da podyuma çıkacak olan ünlü ve güzel manken Kendall Jenner, güvenlik konusunda özel isteklerde bulununca herkesi şaşırttı. Kendall Jenner tam 6 yakın koruma istiyormuş. İşte ayrıntılar.

Kendall Jenner'a bak sen! 6 koruma istiyormuş

Antalya’da bulunacağı süre içinde yanına Dosso Dossi görevlilerinin dışında kimsenin yaklaştırılmamasını talep eden Kendall Jenner, biri 24 saat otel odasının kapısında olmak üzere toplamda 6 yakın koruma istedi kendine.

Vatan'ın haberine göre; Mankenlik kariyerine emin adımlarla devam eden ve dünyanın en ünlü top modelleri ile aynı podyumları paylaşan Kendall Jenner gelmeden önce istekleri gelmeye başladı.

Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian'ın üvey kız kardeşi olan ve otoriteler tarafından moda dünyasının yeni top modeli olarak nitelendirilen 19 yaşındaki Kendall Jenner, güvenlik konusunda da özel isteklerde bulundu.

Antalya’da bulunduğu süre içerisinde kendisini koruması için 6 yakın koruma isteyen Kendall Jennar, korumalar için de kriterlerini belirledi. Menajeri aracılığıyla isteklerini Dosso Dossi yetkililerine ileten Jenner, korumalarının yakın dövüş konusunda uzman ve bu konuda tecrübeli olmalarını istiyor.

Referans listesi de isteyen Jennar, en az bir korumanın otel odasının kapısında 24 saat beklemesini talep etti

Kaynak: Diyarbakır Söz