Görüş Bildir

Kiralık Aşk 16. Son bölüm (Kıskançlık bitmiyor) -

Kuşkusuz ekranların en çok izlenen dizisi Kiralık Aşk. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Kiralık Aşk 16. Bölümü ile izleyicilerinin ağzını açıkta bırakmayı başardı. Kiralık Aşk son bölümünde Defne Ömer’i oldukça kıskanmaya başladı. Sude Sinan’ı kendine aşık etme çabasında. İso Yasemin’e tavrını koydu. Ömer ise eski sevgiliyi kabul etmedi. İşte Kiralık Aşk 16. Son bölüm tek parça izleme şansı ve neler oldu detayları…

Kiralık Aşk 16. Son bölüm (Kıskançlık bitmiyor) -

TAHİR KARAKEÇİ

Star TV’nin Cuma akşamları en çok izlenen ve onca rakip arasından sıyrılıp her hafta birinciliği kapan aşk dizisi Kiralık Aşk 16. Bölüm 9 Ekim’de izleyicileriyle buluştu. İşte Kiralık Aşk 16. Bölüm’de neler oldu sorusunun yanıtı ve “Kiralık Aşk son bölüm izle” kelimesinin karşılığı.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Defne ve Ömer aşk acısı çekmeye devam ede dursun, Neriman bunalımdan çıkmak için her yolu denedi. Neriman’ın kızı Sude de tıpkı annesi gibi Sinan’ı elde etmek için elinden geleni yapıyor. Sinan’ın evine giden Sude Sinan’la aynı yatakta. İsmail ise Yasemin’e tavrını koydu. Deniz’in hain planları içerisinde Yasemin de yer alacak mı bilinmiyor. Necmi Bey ise Neriman’a dönmemekte kararlı. Ömer ve Sinan’ın liseden mezun arkadaşlarıyla buluşacak olması ve liseden Ömer’in eski kız arkadaşının da gelecek olması Defne’yi kıskançlığa sürükledi. İki aşık birbirlerini deliler gibi sevse de bir türlü konuşamıyorlardı. Kiralık Aşk’ta Ömer’in eski sevgilisini ise Leyla Lydia Tuğutlu oynadı. Üstelik Defne Ömer’in eski sevgilisini Ömer’in odasında görünce kıskançlık krizine girdi.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi