Kiralık Aşk 7. Son Bölüm (Ömer Bey ben!) -

Reyting ustası dizi Kiralık Aşk 7. Bölümü ile ekranlarımıza konuk oldu. Star TV ekranlarının en çok izlenen dizi unvanını elinde bulunduran Kiralık Aşk 7. Son bölümde de izleyiciyi kendisine bağlamayı başardı. Ömer nihayet gerçekleri görmeye başlayıp, yanlış anlamalarından kurtuluyor. Kiralık Aşk 7. Son bölümünü izleyemeyenler için derledik. Ayrıca Kiralık Aşk 7. Son Bölümünü tek parça izleyebilirsiniz. İşte ayrıntılar…

Kiralık Aşk 7. Son Bölüm (Ömer Bey ben!) -

31 Temmuz Kiralık Aşk 7. Son Bölüm yine soluksuz izlendi. Ömer, yanlış anlamaları sonucu Defne’yi yine üzdü. Defne’ye “Şirket içinde ilişki istemiyorum” diyen Ömer Defne’yi yanlış anlamıştı. Bir şekilde kafasını dağıtmak isteyen Ömer bir iki gün babasından kalan eve gidip dinlendi.

KİRALIK AŞK 7. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Kiralık Aşk 7. Bölüm izleyemeyenler çok şey kaçırdı. Kiralık aşk son bölümünde Ömer kafasını dinledikten sonra bazı şeyleri görmeye başladı. Tabii bunda Neriman iplikçi’nin de payının büyük olduğunu söyleyelim. Ömer Yasemin’in kendisine doğum gününde hediye ettiği kitabı Defne’nin aldığını öğrenince soluğu Defne’nin yanında aldı. Ömer Defne’ye “Bazı şeyleri yanlış mı anlıyorum” dedi. Defne ise “Hayır yanlış anlamıyorsunuz. Ömer Bey ben size” dedi ve Kiralık Aşk 7. Bölüm orada bitti. Kiralık Aşk son bölüm tek parça izleme şansı.

KİRALIK AŞK 7. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz