Görüş Bildir

Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Fragmanında büyük şok!

Fox TV’nin fenomen dizilerinden Kiraz Mevsimi 43. Bölümü ile Cumartesi (yarın) günü ekranlara gelecek. Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Fragmanındaki detaylar ise oldukça dikkat çekiyor. Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Fragmanı İzle. Kiraz Mevsimi son bölüm fragmanı yayında.

Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Fragmanında büyük şok!

EMRE ATEŞ

Fox TV’nin fenomen dizisi Kiraz Mevsimi 43. Bölüm fragmanıyla sevenlerini şoka uğratacağının sinyallerini verdi. Serkan Çayoğlu (Ayaz) ve Özge Gürel (Öykü)’in başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi 43. Bölüm’de yine yer yerinden oynuyor.

Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Fragmanı ile yine televizyon aleminde en çok konuşulan konu ve google'da yine en çok arananlar arasında. İşte Kiraz Mevsimi 43. Bölüm fragmanındaki detaylar.

METE ÖYKÜ İLE AYRILIYOR

Kiraz Mevsimi 43. Bölüm fragmanında izlediğinizde göreceğiniz üzere;

Mete Öykü’yü Ayaz’ın elinden almak için Ayaz'a şantaj yapıyor. Ayaz ise Mete’nin şantajı yüzünden zor durumda kalarak, Öykü'den ayrılıyor. Fragmandan da göreceğiniz üzre Ayaz Öykü'ye "Ayrıldık neden anlamıyorsun" diyor. Ancak Öykü pes etmemekte kararlı. Öykü arkadaşlarını da toplayıp Ayaz'a sürpriz yapıyor. Mete ise sinsi planlarının tıkır tıkır işlediğini sanıyor. Kiraz Mevsimi 43. Bölümü ile Cumartesi akşamı (yarın) Fox TV’de. Kiraz Mevsimi 43. Bölümü fragmanını izlemek için alttaki linke tıklayabilirsiniz.

KİRAZ MEVSİMİ 43. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi