Görüş Bildir

Kösem Sultan'ımız Beren Saat, hayırlara vesile ola!

Star TV'de başlayacak ve ekranlara iddialı olarak gelmeye hazırlanan Kösem Sultan dizisi için başrol oyuncusu kim olacak merak ediliyordu. İşte o merak giderildi, Daha önce Fatmagül'ün Suçu ne?, Aşk-ı Memnu gibi dizilerde oynadığı rollerle gündeme damga vuran ve oyunculuğuna hayran kaldığımız güzel yıldız Beren Saat Kösem Sultan'ın başrol oyuncusu olacak. Tabii bu bir iddia, eğer resmi bir açıklama olursa ona da haberimizde yer vereceğiz.

Kösem Sultan'ımız Beren Saat, hayırlara vesile ola!

Hülya Avşar, Safiye Sultanı canlandırırken ‘’Kösem Sultan’’ rolü için Bensu Soral, Sibel Kekilli ve Tuba Büyüküstün gibi bir çok isim gündeme gelmişti fakat rolün sahibi Beren Saat oldu. Güzel ve başarılı oyuncu, geçtiğimiz gün yapımcı Timur Savcı ile anlaşma imzaladı.

Eylül ayında başlayacağı tahmin edilen ve Star TV'de yayınlanacak olan Kösem Sultan dizisinin başrol oyuncusu artık belli. Söylentilere göre dizinin yapımcısı olan Timur Savcı, Kösem Sultan rolü için Beren Saat ile anlaşmış. Kösem Sultan rolü için Meryem Uzerli, Bergüzar Korel ve Tuba Büyüküstün gibi oyuncuların da isimleri geçmişti ancak güzelliğiyle dillere sakız olan Beren Saat daha ön plana çıktı. Yılların eskitemediği güzellik Hülya Avşar ise Kösem Sultan'ın annesi Safiye Sultan karakterine hayat verecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi