Görüş Bildir

Küçük İbo'nun dönüşü muhteşem olacak!

Bir dönemin efsaneleri arasında yer alan ve dillendirdiği şarkılarla “Küçük İbo” lakabı takılan tüm Türkiye’nin tanıdığı şarkıcı ve oyuncu İbrahim Küçük askerden döndü ve müzik hayatına da müthiş bir geri dönüş yapmak istiyor. Küçük İbo'nun dönüşü muhteşem olacak!

Küçük İbo'nun dönüşü muhteşem olacak!

Asker dönüşü Konya’nın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş Mahallesi’ndeki sanatçı festivalindeki konser programlarıyla hayranlarının karşısına çıkan İbrahim Küçük, gazetecilere yaptığı açıklamada, askerden 45 gün önce döndüğünü belirterek, müzik yaşamına kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Bunun bir albüm çalışması değil, 2-3 şarkılık bir single olacağını dile getiren Küçük, şu bilgileri verdi: “İnternetten, çeşitli sosyal medyadan çalışmamız olacak. Amacım, şarkı yapmak ve müzik çalışması ile insanlara ulaşmak ve konserlere gitmek. Bu şekilde daha çok geniş kitlelere ulaşmak ve halkla buluşmak istiyorum.”

“YAŞIM BÜYÜDÜ”

Artık büyüse de aynı İbrahim olduğunu da belirten Küçük İbo, şöyle devam etti, “İnsan, değişiyor tabi; fikirleri, düşünceleri değişiyor. Ama baktığınız zaman ben yine de Küçük İbo’yum, insanlar yine de beni böyle tanıyor. Aradaki tek fark, yaşımın büyümesi. Ben aynı İbrahim’im, aynı duygu ve düşünceleri taşımasam da, ana temel aynı, yani temelimiz bu” dedi.

Kaynak: İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi