Kurtlar Vadisi Pusu (265. Son bölüm) - Kudüs’te toplantı

En efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu 265. Bölümü ile izleyicinin ekranına konuk oldu. Kurtlar Vadisi Pusu son 265. Bölümünde neler oldu diye merak edenler, cevabını haberimizde bulabilir. Polat ve Cahit dış güçlerin önünü engellemek için yeni planlar peşinde ve küresel güçlerin yeni isimleri kim olacak onun peşindeler. Gölge ise Kudüs’teki toplantıya katılıyor. Kurtlar Vadisi Pusu son 265. Bölüm tek parça izleme şansı…

Kurtlar Vadisi Pusu (265. Son bölüm) - Kudüs’te toplantı

EMRE ATEŞ

Yeni sezonun ikinci bölümüyle geçtiğimiz hafta bayram olduğu için bu hafta ekranlara gelen Kurtlar Vadisi Pusu yine izleyicisini ekrana kilitlemeyi başardı. Google’da da “Kurtlar Vadisi Pusu 265. Bölüm İzle” kelimesi de trend olma yolunda.

KVP 265. Bölümde; Şedid, Hoca’yı kaçırdı. Yusuf da Şedid’in elindeydi. Yusuf Şedid’in elinden kurtulup Hocayı da kurtardı. Polat Alemdar’la görüşen Yusuf, Polat’ın “Ailen dış güçlere çalışıyor” sözü karşısında Polat’a inanmadı. Öte yandan Yasin de yaralandı. Kurtlar Vadisi Pusu 265. Bölüm’de en şaşırtıcı sahne ise Asa’yı eline alan kişinin Prof. Martin olmasıydı. Martin ölmemiş mi yoksa diye izleyiciler şüpheye düştü. Asa’nın ulaştığı kişi Martin miydi, ikizi mi vardı? En merak edilen konu bu.  Bölüm sonunda ise Polat AAlemdar sürpriz yaparak Ajan Zeynep’in evine gitti ve “Evine hoş geldin Zeynep” dedi.Muhtemelen Ajan Zeynep (Defne Samyeli) Türklerin ajanı. Kurtlar Vadisi Pusu 265. Son bölüm izleme linki.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON 265. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz