Kurtlar Vadisi Pusu 256. Bölüm Fragmanında şok!

Pana Film’in efsanevi yapımı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi ve fanatiklerinin soluksuz izlediği Kurtlar Vadisi Pusu 256. Bölüm fragmanında yine sürprizler var. İşte Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümün detayları…

Kurtlar Vadisi Pusu 256. Bölüm Fragmanında şok!

NAİF DURGUN

Pana Film’in efsane fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz Perşembe günü 255. Bölümüyle ekranlarımıza konuk olmuştu. Kurtlar Vadisi Pusu 255. Bölüm’de Polat Alemdar Akif ve ekibini kurtarıp, Sagir’i de diri diri yakmıştı. Dün akşam Kanal D tarafından yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 256. Bölüm Fragmanında sürprizler de var.

POLAT FEHMİ’Yİ TEHDİT EDİYOR

Türkiye’nin yeni baronu Fehmi Kuzuzade bu kez ikilem arasında kalıyor. Polat Alemdar Fehmi Kuzuzade’yle görüşüp “Ya tapınakçılarla, gizli örgütlerle, hanedanlarla bağlarını kesip bu topraklarda bizimle yaşayacaksın, ya da iki oğlunu da babasız bırakacaksın” diye tehdit ediyor.

Cahit, Karacaahmet’in yanına gidiyor ve çatışma çıkıyor. Karacaahmet Yusuf’un Fehmi Kuzuzade’nin oğlu olduğunu Polat Alemdar’a söyleyecek mi?

BALTAZAR ÖLECEK Mİ?

Baltazar ve Pusat Çakır’ın baltalı kapışması. Pusat Çakır ve Baltazar baltayla kapışıyor, Pusat yaralanıyor ancak bu kapışmanın sonunda kimin öleceği ise muamma. Ancak görünen o ki Baltazar ölecek. Çünkü geçtiğimiz gün avm’de objektiflere takılan Murat Aydın (Baltazar) diziden ayrılacağının sinyalini vermişti.

Fragmanın sonunda ise Fehmi Kuzuzade’nin yatak odasına birinin girdiğini görüyoruz, ancak bu odaya giren kişi kim en çok merak edilenler arasında.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D’de!

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm (256. Bölüm) Fragmanı İzle

Kaynak: Diyarbakır Söz