Görüş Bildir

Kurtlar Vadisi Pusu 261. Bölüm Fragmanı - Pusat yaşayacak mı?

Ve Kurtlar Vadisi Pusu 261. bölüm (yeni bölüm) fragmanı da yayınlandı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kurtlar Vadisi Pusu 261. Bölüm fragmanı ile de yine büyük merak uyandırdı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 261. Bölüm (yeni bölüm) ayrıntıları ve Kurtlar Vadisi Pusu 61. Bölüm (Yeni Bölüm) Fragmanı izle…

Kurtlar Vadisi Pusu 261. Bölüm Fragmanı - Pusat yaşayacak mı?

NAİF DURGUN

Efsane fenomen dizi ve Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta 260. Bölümüyle ekranlarımıza konuk olmuş ve reytinglerde de zirveyi kimselere kaptırmamıştı. Kurtlar Vadisi Pusu 260. Bölüm’de Polat Safiye’yi kurtarmış ve bölüm sonunda safiye Polat’ın ellerinde bayılmıştı. Peki, KVP yeni bölümde Polat ile Tilki’nin savaşı nasıl devam edecek? Kurtlar Vadisi Pusu 260. Bölüm Fragmanında yine büyük sürprizler var.

PUSAT ÖLÜYOR MU?

Fragmandan da izlediğinizde anlayacağınız gibi Pusat’a kalp masajı yapılıyor. Pusat’ın kalbi durdu, çalışacak mı? Tilki Polat’a ne gibi bir saldırı düzenliyor. Silahlar yine havada uçuşuyor. Fehmi’nin sinsi ve hain planları bitmiyor. Fehmi’nin oğlu Yusuf’un ise Kuzey Irak’a John’un peşinden gittiğini görüyoruz.

Kısacası 28 Mayıs Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu 261. Bölüm’de yer yerinden oynayacak. Kurtlar Vadisi Pusu 261. yeni bölümü ile Perşembe akşamı Kanal D’de!

KURTLAR VADİSİ PUSU 261. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi