Kurtlar Vadisi'nin Güzel Oyuncusu Defne Samyeli Suskunluğunu Bozdu!

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonunda Ajan Zeynep karakteriyle Vadiye dahil olan güzel oyuncu Defne Samyeli Ankara’daki hunharca katliama tepkisini dile getirdi. Katliama sessiz kalmayan Defne Samyeli’nin paylaşımına gelen yorumlar Samyeli’ni kızdırdı ve “Haddini aşan üslup kullananların sayfamda yeri yok” diyerek paylaşımını düzeltti.

Kurtlar Vadisi'nin Güzel Oyuncusu Defne Samyeli Suskunluğunu Bozdu!

Güzel oyuncu Defne Samyeli, dev sosyal medya platformu Instagram’dan Ankara'daki hain saldırıyla alakalı, "Canım ülkemin başı sağ olsun... Bizi tarifsiz acılara boğanlar, onları azmettirenler hak ettikleri cezayı bulsun. Gelecek, ellerini barış, birlik ve kardeşlik için kaldıranların olacak.." diye yorumda bulundu.

“HADDİNİ AŞAN ÜSLUP KULLANANLARIN YERİ YOK"

Güzel oyuncu Defne Samyeli, bu paylaşımın altındaki sert yorumlar ve tartışmalar gelmesi nedeniyle yazısına ekleme yaptı ve dedi ki; "Edit: Politik yorumların, hele ki haddini aşan üslup kullananların benim sayfamda yeri yok"

“ALLAH’IN VERDİĞİ AKLI, İNSANLARI BÖLMEK İÇİN DEĞİL”

Samyeli devamında, “İnsanların arasına nifak sokmaya, nefretlerini herkese bulaştırmaya çalışanlar benim gözümde teröristlerle aynı. Kimi silahıyla, kimi sapkın stratejisiyle, kimisi de sosyal medyada -iki kelimeyi doğru kullanmaktan aciz olduğunu ele veren Türkçesiyle­ yapıyor bunu. Yeter artık yahu... Allah'ın verdiği aklı, insanları bölmek için değil birleştirmek için kullandığımız günleri görebilmek dileğiyle” şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz