Lerzan Mutlu ve Nur Fettahoğlu emniyetsiz yola çıktılar!

Magazin aleminin iki güzel ismi Lerzan Mutlu ve Nur Fettahoğlu’nun trafik kurallarını hiçe saydıkları objektiflerden kaçmadı. Lerzan Mutlu Nişantaşı’nda mağazadan çıkarken görüntülendi. Arabası geldikten sonra sürücü koltuğuna oturup emniyet kemerini takmadan yola çıkması şaşırttı. Ayrıca Nur Fettahoğlu’nun da yeğenlerinin olduğu arabada çocuk koltuğunun olmaması ve çocukların emniyet kemerinin takılı olmaması da “Emniyetsiz yola çıkmışlar” yorumları yapılmasına neden oldu.

Lerzan Mutlu ve Nur Fettahoğlu emniyetsiz yola çıktılar!

SESSİZLİĞİNİ BOZMADI

Güzel yıldız Lerzan Mutlu, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir mağazadan çıkarken objektiflere takıldı. Son dönemde Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programındaki yorumculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Mutlu, gazetecilerin sorularına karşılık sessizliğini bozmadı. Bir süre aracını bekledikten sonra direksiyon başına geçen şarkıcı, emniyet kemerini takmadan yola çıkarak trafik  kurallarını hiçe saydı.

KEYİFLER YERİNDE             

Ayrıldığı eşi Levent Veziroğlu’yla barışıp tekrar aynı eve yerleşen ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Girdiği bir mekandan yeğenleri için dondurma alan oyuncunun neşeli halleri dikkat çekti.  Aracına geri dönerken, hayatında her şeyin yolunda gittiğini belirten Fettahoğlu, ön koltuğa geçti. Araçta çocuklar için oto koltuğunun bulunmaması dikkat çekti. Çocukların emniyet kemerlerinin de takılı olmadığı görüldü.

Kaynak: Milliyet/Cadde

Kaynak: Diyarbakır Söz