Medcezir 70. bölüm

Ay Yapım’ın tıpkı Karadayı gibi bir başka fenomen dizisi Medcezir 70. Bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Ülke genelinde belirli bir hayran kitlesine ulaşan ve hatırı sayılır reytinglerle izlenen Medcezir 70 bölümdür evlerimize konuk oluyor.

Medcezir 70. bölüm

NAİF DURGUN

Star TV’nin fenomen dizisi Ay Yapım imzalı Medcezir 70 bölümdür ekranlarımızda evlerimize konuk oluyor. Medcezir 70. Bölümde neler oldu sorusunun cevabı ise haberimizde.

Medcezir 70. son bölümde Nişanda yaşananların sonrasında Yaman’ın (Çağatay Ulusoy) şüpheleri doğru çıktı mı, Mira annesiyle ilgili gerçekleri duyunca neler hissetti. İşte Medcezir 70. Bölüm kaçıranlar için “medcezir 70” hakkında ayrıntılı bilgiler ve video.

MEDCEZİR 70. BÖLÜM İZLE                                                       

Google’da Medcezir son 70. Bölüm izle diye arama yapanlar haberimizdeki linke tıklayarak Medcezir 70. Bölüm İzleyebilir.

MEDCEZİR 70. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Yaman, Orkun’un vincin ucunda sallandığını düşündüğü anlarda, Yaman ve Mira’nın nişan fotoğraflarını ilk beğenen Orkun olur. Olanları daha fazla gizlemeyi beceremeyen Yaman için de gerçekleri Selim ve Sedef’e anlatmanın zamanı gelmiş de geçmiştir bile.

Yaman'ın kaza ile ilgili şüpheleri vardır. Selim ve Mert de aynı kaygıları taşıyınca, gerçeğin peşinde iz sürerler. Gerçekle yüzleşmek herkes için şaşırtıcı olacaktır...

MEDCEZİR 70. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA  

Kaynak: Diyarbakır Söz