Görüş Bildir

Medcezir 74. Bölüm (Orkun'un korkunç planı) Canlı

Star TV’nin gençlik dizisi Medcezir’in 74. Bölümünde Orkun’un intikam hırsı herkese zarar verir..

Medcezir 74. Bölüm (Orkun'un korkunç planı) Canlı

MEDCEZİR 74. Bölüm

Mert, Mira’nın gözleri önünde ölümün kıyısından döner. Mert’i kaybetme korkusu, Eylül’ü derinden etkileyince, Mert de fırsattan istifade tüm gücüyle Eylül’ü yakınında tutmaya çalışır. Eylül ise öfkesini ve kırgınlığını bir süreliğine askıya alarak, Mert’le geçireceği birkaç huzurlu saatin tadını çıkarmaya çalışır.

MEDCEZİR 74. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sude, Mira ve Yaman’ın düğün organizasyonu ile ilgili planlarını dile getirince, iki aile arasındaki gerilim de kendini göstermeye başlar.

Orkun’un silah taşıdığı haberi hızla yayılmaya başlar ve Yaman, Orkun’dan gelebilecek tehlikelere karşı her an tetikte bekler. Orkun da Yaman’ı kışkırtmak ve üzerine çekmek için elinden geleni yapar.

Mira, Yaman’ın sürpriz doğum günü partisinin heyecanıyla koştururken, Orkun da geçmişte canını yakan herkesten bir bir intikamını alarak, yolunda ilerler. Yaman’ı da hazırladığı tuzağa adım adım yaklaştırmayı başarır.

Yaman, Mira’dan gizli yaşadığı tüm gerilime rağmen, doğum gününü keyif içinde geçirirken, Orkun’un intikam hırsıyla verdiği zararlar artık onun bile hesap edemeyeceği kadar büyük bir hızla yayılır…

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi