Milat 3. bölüm TRT 1'de nefes kesti

Türkiye’nin ilk televizyon kanalı TRT 1’de yeni yayınlanmaya başlayan ve fenomen olma yolunda ilerleyen beğenilen dizi Milat 3. Bölümü ile dün 17 Nisan akşamı ekranlarımıza konuk oldu. Heyecan ve aksiyonun tırmandığı Milat 3. bölümde ülkede iç karışıklık çıkarmak isteyen Asaf, Türkiye'ye girişini bir tabut içerisinde gerçekleştirdi.

Milat 3. bölüm TRT 1'de nefes kesti

RECEP KAYA          

“Yeni Türkiye'nin derin macerası” sloganı ile ekranlarımıza konuk olmaya başlayan ve en beğenilen dizi olma unvanına doğru ilerleyen Milat 3. Bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Seyircilere heyecan ve aksiyon dolu bir bölüm izlettiren, Milat 3. Bölümde Uluslararası terörist olan Asaf'ın Türkiye'ye tabut içerisinde giriş yaparken yaşanan aksiyon geceye damga vurdu. Milat 3. Bölümü ile dün 17 Nisan Cuma akşamı TRT 1'de ekranlarımıza konuk oldu.

MİLAT 3. BÖLÜM NELER YAŞANDI

Milat 3. bölümde tehlike adım adım yaklaşırken, uluslararası terörist olarak şöhrete sahip olan Asaf, teşkilatın tüm çabalarına karşın, iç ve dış odakların katkısıyla Türkiye'ye giriş yapmayı başardı. Bu odaklarla işbirliği yapan Asaf'ın, Türkiye'nin önünü kesmek ve gelişmesini engellemek için uygulayacağı terör girişimlerine engel olmak zorunda kalan MİT Milli İstihbarat Teşkilatı var gücüyle çalışacak. Ayrıca ülkenin enerji politikalarını da engellemek isteyenlere karşı ünlü iş kadını Esin Alpkaya, Teşkilatla işbirliği içinde yeni bir yapılanma içerisinde.

MİLAT 3. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz