Minik Batuhan Karacakaya oldukça büyüdü, vücut gösterisi yaptı!

Ekranların çocuk oyuncusu olarak ünlenen Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 doğumlu yani daha 18 yaşında. İnşaatçı baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan olan Batuhan'ın kendisinden küçük bir de kız kardeşi var. Genç oyuncunun kariyeri, kız kardeşi için gelen 'bu kızı reklam ajansına yazdırın' teklifi ile başlamış. O minik Batuhan büyümüş ve vücut yapmış. İşte Batuhan’ın yeni hali.

Minik Batuhan Karacakaya oldukça büyüdü, vücut gösterisi yaptı!

Genç oyuncu o günleri verdiği bir röportajda şöyle anlatmıştı; "Sağır Oda'da bir Türkmen çocuğu oymamıştım, 5 dakikalık bir roldü. Ben yedektim aslında. Diğer çocuk ateşlenince onun yerine oynadım. Çok duygusal bir sahneydi, teröristler arkamda kamyon patlatıyor, kardeşim ağlıyordu. İlk sahnede ağladım. “Bıçak Sırtı”nın yönetmeni Selim abi o sahneyi izleyip “Ben bu çocuğu istiyorum” demiş. Şans işte..." Minik Batuhan Karacakaya oldukça büyüdü, vücut gösterisi yaptı!

BIÇAK SIRTI

Sonrasında Büyük Buluşma ve Beşinci Boyut gibi televizyon filmlerinde rol alan Batuhan Karacakaya'nın ilk uzun soluklu dizisi 'Bıçak Sırtı'. Minik Batuhan Karacakaya oldukça büyüdü, vücut gösterisi yaptı!

OYUNCULUK EĞİTİMİ ALDIĞI KİŞİLER

Karacakaya, kadrosunda Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Melisa Sözen, Mehmet Günsür gibi usta isimleri buluşturan dizi için oyunculuk eğitimi de almış...Batuhan Karacakaya, en büyük popülaritesini ise Aşk-ı Memnu dizisi ile yakaladı.

Kaynak: Posta

Kaynak: Diyarbakır Söz