Görüş Bildir

Mustafa Ceceli konserinde büyük olay: 11 gözaltı

Dün gün boyu Şanlıurfa’da olan ve ilçe ilçe dolaşıp konser veren yakışıklı ve beyefendi sanatçı Mustafa Ceceli gecenin sonunda talihsiz bir olay yaşandı. Yakışıklı ve beyefendi şarkıcının sahneden erken inmesi gerginlik yaşanmasına sebebiyet verdi. Ceceli sahneden erken inince protesto başladı, olaylar çıktı, polis biber gazıyla müdahale etti, 11 kişi gözaltına alındı. İşte ayrıntılar…

Mustafa Ceceli konserinde büyük olay: 11 gözaltı

Dün gün boyu Şanlıurfa’da olan ve ilçe ilçe dolaşıp konser veren yakışıklı şarkıcı Mustafa Ceceli gece sonunda Siverek İlçesi'nde sahne aldı. Mustafa Ceceli'nin Siverek’teki konserinde sahneden erken inmesini protesto ederek, çöp konteynerlerini devirip yolcu duraklarına zarar veren kalabalık gruba, polis biber gazıyla müdahalede bulundu. Olaylarda 11 kişi ise gözaltına alındı.

DHA’nın haberine göre; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından akşam saatlerinde Siverek'in Cumhuriyet Meydanı'nda Mustafa Ceceli konseri düzenlendi. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı konserde bir grup, bariyerleri aşıp Ceceli'ye ulaşmak isteyince gerginlik yaşandı. Mustafa Ceceli ise yaşanan gerginlikte konserini erken bitirip sahneden ayrıldı. İddiaya göre Mustafa Ceceli'nin sahneden erken inmesini protesto eden kalabalık, çöp konteynerlerini devirip caddede bulunan yolcu duraklarına zarar vermeye başladı. Yapılan uyarılara rağmen dağılmayan kalabalığa polis, biber gazıyla müdahale etti. Olaylara karıştığı belirlenen 11 kişi gözaltına alınırken, polis ilçe genelinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi